Ga naar de inhoud

Andre Grysolle

gegevens over Andre Grysolle

  • Deze website is bijgewerkt op: 24/04/2025
  • Home
  • Prive
  • Verlof
    • Nieuwpoort 2017
    • Nieuwpoort 2018
    • Nieuwpoort 2019
    • Nieuwpoort 2020
    • Nieuwpoort 2021
    • Nieuwpoort 2022
    • Nieuwpoort 2023
  • Volwassenenonderwijs
    • Bouwbedrijf
    • Horeca
    • Fotografie
    • Informatica
  • Gerechten
    • Aperitief
      • Met alcohol
      • Zonder alcohol
    • Aperitiefhapjes
      • Koude
      • Warm
    • Barbecue

Warm

>3 X minipizza
>Aardappelpannenkoekjes met mierikswortel, gerookte paling en spek
>Beuling met appelbolletjes
>Blini met tarama en oester
>Blini’s
>Bruschette met kippenleverpastei
>Caraïbische visburgertjes
>Garnalen in bacon
>Gebakken saffraanrijst-balletjes
>Gefrituurde wontons
>Gefrituurde rijstballetjes
>Gegratineerde mosselen
>Gegrilde garnalen
>Gepocheerde garnalenballetjes
>Gevulde rijstballetjes met kaas
>Ham- preihapjes
>Hapje van zeebaars met salie
>Heilbot met een korstje van quinoa
>Kaasbroodjes met Pas de bleu
>Kaasflapjes met Le Moulin Rouge
>Kibbeling met kokos
>Kip met linzen
>Krokante zwezeriken met uienchutney
>Krokantje van bladerdeeg met zalm
>Langoustines in groentebouillon
>Hapje met witloof en scampi
>Oester met witloof en appel
>Polentaschijfjes met Père Joseph
>Sardines in krokante beursjes
>Scampi – beignets
>Scampi’s op erwtenpuree
>Scampi’s op tomatentartaar
>Sint-jakobsvruchten met oosterse dip
>Smulhapje met Caprice des Dieux
>Soepje van waterkers met tartaar van Oud-Brugge
>Spies van belgolight, scampi en meloen
>Stokvisbeignets
>Sushi van tonijn met Sint-jakobsvrucht
>Taartjes met twee soorten pens en gekarameliseerde appels
>Tempura van gamba’s met pesto
>Thaise kippengehaktballetjes met Nazarethkaas
>Tempura van scampi’s
>Viskroketjes
>Vistempura met zoete dip
>Wortel – maïskoekjes met yoghurtdip
>Zwaardvis met tandoorikruiden en mangosalsa


Promotie

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën
    Ondersteund door WordPress